Kosta Lodge

Adress: Stora vägen 2, 365 43 Kosta
Område:
Visa karta
BARA-VARA

BARA-VARA

Njut och bli omhändertagen i en naturligt avslappnande miljö. Det mesta ingår, du och ditt sällskap behöver bara koncentrera er på att njuta av ledigheten. Gör utflykter i Glasriket, ta en skogspromenad eller cykeltur, njut av jacuzzi och bastu, gör ett besök på glasbruket eller shoppa på Kosta Outlet. -Boende en natt -Hotellfrukost -Ett glas bubbel/öl eller vid vid middag -Tvårätters middag viltmeny -Tillgång till jacuzzi och bastu - Entré till Kosta Glasbruk

Hyttsillspaket - Hotellrum

Hyttsillspaket - Hotellrum

Hyttsill är ett gammal umgänges- och mattradition som har sitt ursprung från glasbrukens storhetstid. När dagens arbete var slut för glasblåsarna kom ugnarna till användning för matlagning och den varma omgivningen kring ugnen blev till en naturlig umgängesplats. Salt sill och potatis med skal grillades då i askhögen i kylröret där glaset tidigare legat för att svalna.

Hyttsillspaket i stuga eller egen husbil

Hyttsillspaket i stuga eller egen husbil

Hyttsill är ett gammal umgänges- och mattradition som har sitt ursprung från glasbrukens storhetstid.

Joe Labero - Magic Master Paket

Joe Labero - Magic Master Paket

CraftArena presenterar stolt välgörenhetsevent med Joe Labero där överskottet går till de lokala idrottsföreningarna i Kosta Alliansen. Lördagen den 30 november har CraftArena har nöjet att bjuda in till en magisk kväll med den världsberömda magikern Joe Labero. Att vara artist är inte bara ett jobb för Labero, det är en livslång passion. Hans livsfilosofi är att förverkliga sina drömmar. “Jag tror att som artist kan man aldrig bli helt tillfredsställd, det finns alltid någonting som kan bli bä

Julbordspaket På Kosta Lodge

Julbordspaket På Kosta Lodge

Välkomen till Kosta där vi i år kommer tända upp våra cirka sex miljoner juleljus! Varför inte komma mer i stämning med ett julbord hos oss på Kosta Lodge?

Julhyttsill i Kosta

Julhyttsill i Kosta

Hyttsill är ett gammal umgänges- och mattradition som har sitt ursprung från glasbrukens storhetstid. När dagens arbete var slut för glasblåsarna kom ugnarna till användning för matlagning och den varma omgivningen kring ugnen blev till en naturlig umgängesplats. Salt sill och potatis med skal grillades då i askhögen i kylröret där glaset tidigare legat för att svalna.Vid hyttsillen träffades arbetskamraterna efter jobbet med sina familjer, jägare från skogarna runt omkring och luffarna förstås.

Julhyttsill Med Chris Kläfford

Julhyttsill Med Chris Kläfford

Upplev en fantastisk kväll med klassisk julhyttsill och underhållning i världsklass i form av akustiskt, rock, pop och en och annan julsång. Chris Kläfford har en bred musikstil och hans mjuka röst berör! Här är en artist som gjort succé både i Sverige och USA. När man hör honom sjunga förstår man varför.Den 22 - 23 november intar fantastiska Chris Kläfford scenen på Kosta Hyttsill. Under tre kvällar kommer Chris bjuda på en magisk show där han kommer bjuda på sina egna låtar, nya som gamla.

Julhyttsill Med Lasse Kronér

Julhyttsill Med Lasse Kronér

I nästan 40 år har Lasse Kroner stått på scen och underhållit, med glädje och utstrålning. Hans storhetstid var mellan 1985 och 1999 då han var medlem i musik- och showgruppen Triple och Touch. Sedan dess har han mestadels synts som programledare i olika lek- och tävlingsprogram i TV.Det blir en kväll fylld av glädje, musik, sång, god mat och en Lasse Kronér som kommer ge allt för att publiken ska få en oförglömlig upplevelse.

Julhyttsill Med Lill Lindfors

Julhyttsill Med Lill Lindfors

I över 60 år har Lill Lindfors underhållit oss ifrån scenen och lämnat oförglömliga och glada musikaliska minnen. Lill är en lysande superstjärna begåvad med en utstrålning som är omöjlig att värja sig emot, och hon är tveklöst en utav våra absolut mest älskade artister.Den 15 november intar fantastiska Lill Lindfors tillsammans med några utav Sveriges i särklass mest rutinerade musiker såsom: Claes Crona – piano, Mats Norrefalk – gitarr och sång, Jesper Kviberg – trummor samt Mattias Svensson

Julhyttsill med Robert Wells

Julhyttsill med Robert Wells

I decembermörkret gästas julhyttsillen av Robert Wells som tillsammans med Maria Wells och Lasse Risberg bjuder in till två mycket intima och svängiga julkonserter. En blandning av anekdoter om julen och Rhapsody in Rock, det blir en kväll att minnas.Den 6 och 7 december kommer Robert Wells åter till Kosta Hyttsill, ett populärt återseende där Robert tillsammans med sin fru bjuder på skönsång och underhållning av hög klass.

Julhyttsill Med Tennessee Tears

Julhyttsill Med Tennessee Tears

Upplev en fantastisk kväll med klassisk julhyttsill och underhållning i världsklass med Tenneessee Tears. Tennessee Tears, som består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson, är en svensk countryduo. Efter debuten i Melodifestivalen tog de hem svenska folkets hjärtan och har turnérat Sverige runt sedan dess och nu är det äntligen dags för Kosta! Den 29 november kommer den svenska countryduon Tennessee Tears att inta Kosta Hyttsill för en kväll.

Måns Zelmerlöw Konsertpaket

Måns Zelmerlöw Konsertpaket

CraftArena presenterar stolt välgörenhetsevent med Måns Zelmerlöv där överskottet går till de lokala idrottsföreningarna i Kosta Alliansen.Måns Zelmerlöw är en av Sveriges mest ambitiösa artister, och hans engagemang sträcker sig bortom musiken. Förutom sitt flitiga arbete i studion har Måns under 2024 redan hunnit vara värd för idrottsgalan, medverka i juryn på årets upplaga av Masked Singer och levererat flera minnesvärda liveframträdanden. Den 8 november smyginviger Måns CraftArena som...

Stora Näringslivsdagen

Stora Näringslivsdagen

Varmt välkomna till den Stora Näringslivsdagen på Craft Arena, torsdagen den 14 november, kl 8.15 - 17.00.Dagen består av inspirerande och lärorika föredrag av erfarna företagsledare och entreprenörer och med boende på Kosta Lodge.

Ställplatspaket

Ställplatspaket

Fly vardagen och ta husbilen till oss på Kosta Lodge. Sitt och njut i en av våra jacuzzi eller bastu. På kvällen kommer ni till restaurangen och äter en valfri två-rätters middag. Här finns 28 ställplatser där alla har tillgång till el intill ställplatserna finns det en servicebyggnad med wc och dush.

Vandringspaket Hotellrum

Vandringspaket Hotellrum

Möt naturen och kom och vandra i de härliga småländska skogarna! Runt om i naturen finns det utplacerade grillplatser där ni kan sitta ner och avnjuta den härliga omgivningen samt ert lunchpaket! Efter vandring – njut av ett välförtjänt bad i någon utav våra jacuzzi – kvällen fortsätter i vår restaurang där ni intar kvällens middag.

Build: 2024-10-11 16:47:20, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9296.cbischannel-43229.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetailsoffers