Duokonsert med Lisa Nilsson & Mattias Torell

Sommar, sol & utomhuskonsert!

Njut av en övernattning på Kosta Lodge och upplev en intim spelning i sommarkvällen när Lisa Nilsson intar scenen i Kosta den 19 juli.

Sommar, sol & utomhuskonsert!
Njut av en övernattning på Kosta Lodge och upplev en intim spelning i sommarkvällen när Lisa Nilsson intar scenen i Kosta den 19 juli klockan 20:00.
 
En av Sveriges mest hyllade artister; Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken och passionen till musiken och scenkonsten styra. Mastodonthiten “Himlen runt hörnet” har upp till idag nått mer än 17 miljoner streams och det är 16 år efter låten släpptes 1992. Hösten 2023 släppte Lisa Nilsson och Viktor Norén julsingeln ”Det är det dig jag här väntar på”. Under 2024 fortsätter turnén Lisa Nilsson och Mattias Torell – En duo i nöd och lust. Lisa Nilsson har under vintern även tilldelats Fred Åkerström stipendiet.
 
I Paketet ingår:
 - Övernattning med frukost
 - Tillgång till våra utomhus pooler och innomhus bastu
 - Biljett till Konserten (Ta gärna med er eget sittunderlag)
 - Shuttel till och från konserten
 - Biljet till glasbruket

När du bokar detta erbjudande bor du på “Kosta Lodge”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-06-07 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9296.cbischannel-43229.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails