Hälges Stora Äventyr

Ge dig själv en oförglömlig upplevelse på Kosta Lodge med vårt särskilt kuraterade paket som kombinerar bekväm övernattning med en mångfald av spännande aktiviteter och unika möten.

Paketdetaljer:
 
-Övernattning med Frukost: Koppla av och njut av en avkopplande vistelse i våra gästvänliga rum och vakna upp till en läcker frukostbuffé som sätter tonen för en härlig dag.
 
-Biljett till Hälges Teater vid Kosta Safaripark: Upplev magin hos Hälges Teater, belägen i den natursköna Kosta Safaripark. En föreställning som kombinerar underhållning och sång på ett unikt sätt.
 
-Entré till Kosta Glasbruk: Utforska glasbrukets fascinerande värld. Få en exklusiv inblick i konsten att skapa vackra glasverk och upplev konstnärernas mästerverk.
 
-Tur genom Safariparken med egen bil eller Hälge-tåget: Utforska Safariparkens mångfald av djur och naturantingen bekvämt från Hälge-tåget eller med din egen bil. Upplev spänningen med att komma nära vilda djur i deras naturliga miljö.
 
-Meet and Greet med Hälge: Möjligheten att träffa och hälsa på Hälge, parkens karismatiska stjärna, för en minnesvärd interaktion och kanske en selfie eller två!
 
-Äventyrsgolf på Kosta Lodge: Ge dig ut på en rolig och utmanande äventyrsgolfrunda på vår anläggning. En aktivitet som passar perfekt för att dela glädje och skapa minnen tillsammans.
 
-Middag på Kosta Lodge: Avsluta dagen med en utsökt middag på vår anläggning och smaka på vår underbara sommarbuffé som tillagas med noggrant valda ingredienser!
 
Utforska konst, kultur, natur och spännande äventyr under din vistelse på Kosta Lodge. Vårt paket är skapat för att tillgodose alla dina sinnen och ge dig minnen för livet.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Kosta Lodge”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-04-11 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9296.cbischannel-43229.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails