Hälges Lilla Äventyr

Slå dig ner i den lugna och vackra atmosfären på Kosta Lodge med Hälges lilla sommar paket som kombinerar en bekväm övernattning med en spännande mix av konst, teater och glas upplevelse

Paketdetaljer:
 
-Övernattning med Frukost: Koppla av och njut av en avkopplande vistelse i våra gästvänliga rum och vakna upp till en läcker frukostbuffé som sätter tonen för en härlig dag.
 
-Biljett till Hälges Teater vid Kosta Safaripark: Upplev magin hos Hälges Teater, belägen i den natursköna Kosta Safaripark. En föreställning som kombinerar underhållning och sång på ett unikt sätt.
 
-Entré till Kosta Glasbruk: Utforska glasbrukets fascinerande värld. Få en exklusiv inblick i konsten att skapa vackra glasverk och upplev konstnärernas mästerverk.
 
-Meet and Greet med Hälge: Möjligheten att träffa och hälsa på Hälge, parkens karismatiska stjärna, för en minnesvärd interaktion och kanske en selfie eller två!
 
Utforska konst, kultur, natur och spännande äventyr under din vistelse på Kosta Lodge. Vårt paket är skapat för att tillgodose alla dina sinnen och ge dig minnen för livet.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Kosta Lodge”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9296.cbischannel-43229.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails